Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'huile d'olive
- 2 branches de romarin frais, ciselées
-
2
branches de thym frais, effeuillées
of 2 branches de thym citron, effeuillées - 150 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de fleur de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 936 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Cantucci
1h 15min
Focaccia aux olives
2 godz.
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia aux olives
3h
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55min
Focaccia au thym
3h
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 godz. 15 min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.