Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 290 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à soupe bombée de sucre en poudre
- 150 g de farine de châtaigne
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café bombée de sel
- 150 g de châtaignes cuites et pelées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1494.8 kJ / 352.8 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 1.3 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain au levain biologique
5u. 5min
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain aux graines
5h
Pain de seigle
5h
Pains au maïs
3 godz. 20 min
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3h 5min
Pain aux noix
3h 15 min
Pain à la châtaigne
2ωρ. 55 λεπτ.