Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs

Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs

3.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
8 parts

Ingrediënten

  • 200 g d'eau
  • 1 sachet de thé noir en feuilles
  • 60 g de fruits confits entiers
  • 40 g de raisins secs
  • 80 g de sucre de canne complet non raffiné
  • citron jaune non traité le zeste seulement
  • 120 g d'amandes décortiquées entières
  • 50 g de farine de sarrasin
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • 100 g d'huile d'olive et un peu pour le moule
  • 4 œufs
  • farine de riz complet un peu pour les fruits secs

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Eiwitten 8.4 g
Calorieën 1526 kJ / 366 kcal
Vetten 23.4 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 28.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...