Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 60 g de poireau, coupé en rondelles (2 mm)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 260 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt -
25
g de levure boulangère fraîche
of 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 250 g de farine à pain
- 250 g de farine d'épeautre
- 2 c. à café de sel, et 1 pincée
La garniture et la finition
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 150 g de salami, détaillé en tranches fines (3 mm)
- 6 figues fraîches, coupées en quartiers
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Pain au levain biologique
5 Std. 5 Min
Focaccia croustillante
1 godz. 55 min
Pizza aux 3 farines
1 Std. 35 Min
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Focaccia aux olives
3h
Pain à la châtaigne
2 Std. 55 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 godz. 50 min
Pain aux algues
2h 45 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3h 5min
Focaccia aux pois chiches
3h
Ficelle apéro oignon-olive
3h