Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de farine aux sept céréales
-
25
g de levure boulangère fraîche
of 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 330 g d'eau
- 60 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 2 brins de romarin frais, lavés, séchés et effeuillés
- 1 c. à café de gros sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Polenta aux olives
45min
Gâteau surprise
12 Std.
Pain aux pistaches
3h 15min
Boisson au lait de soja, fraises et amandes
3 Std.
Crème glacée aux noix, crumble aux agrumes et à la lavande
17u. 15min
Focaccia aux pois chiches
3 Std.
Préparation pour pain brioché canneberge-choco
15 λεπτ.
Dip aux haricots noirs
25 λεπτ.
Focaccias aux herbes
3 Std. 45 Min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3 Std. 40 Min
Tarte provençale
1h 15min
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
25 λεπτ.