Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de farine aux sept céréales
-
25
g de levure boulangère fraîche
of 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 330 g d'eau
- 60 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 2 brins de romarin frais, lavés, séchés et effeuillés
- 1 c. à café de gros sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3 Std. 40 Min
Fougasse
2h
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia aux olives
3h
Focaccias aux herbes
3 godz. 45 min
Fougasse aux graines, courgette et oignons
40 min
Panzerotti aux poivrons
1 godz. 45 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 25 min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Pain express
1 Std. 15 Min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min