Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 150 g de cerneaux de noix
- 8 dattes dénoyautées
- 75 g d'amandes en poudre
- 3 pincées de sel
La crème
- 300 g de fruits rouges frais variés ou surgelés
- 300 g de noix de cajou, préalablement trempées 2 heures dans une grande quantité d'eau
- 16 dattes dénoyautées
- 100 g d'huile de noix de coco
- 60 g de jus de citron
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 120 g de lait d'amande
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2583 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 46.6 g
- Vezels
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2 Std. 15 Min
Blanc-manger à la banane
3u. 15min
Gâteau de riz à la pâte de haricot azuki
3 Std. 55 Min
Smoothie bowl façon carrot-cake
10 min
Cheesecake à la citrouille et aux épices
4h 55min
Tarte fine sans gluten citron-basilic
2 godz. 35 min
Aubergine au tofu
1h
Blanquette de panisse
1h 30 min.
Cheesecake au tofu soyeux
4h
Pain à la spiruline
2 godz. 40 min
Crème caramel au tofu soyeux
2h 25 min
Brownies aux dattes sans farine
45 min.