Empanadas au poulet, épinards et raisins secs

Empanadas au poulet, épinards et raisins secs

4.2 11 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 15min
20 pièces

Ingrediënten

  • 500 g de farine de blé
  • 70 g de saindoux
    70 g de beurre
  • 1 c. à café de sel
  • 1 c. à café de curcuma en poudre
  • 60 g de lait
  • 140 g d'eau tiède
  • 100 g d'eau
  • 300 g d'épinards frais à cuire (au rayon salades)
  • 40 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de paprika
  • 1 c. à café de quatre-épices
  • 150 g d'oignon (1 moyen), coupé en quatre
  • 350 g de filet de poulet, sans peau détaillé en dés (1 cm)
  • 40 g de raisins secs
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 œuf battu

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pièce

Eiwitten 8 g
Calorieën 751 kJ / 179 kcal
Vetten 7 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...