Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de farine de blé
-
70
g de saindoux
of 70 g de beurre - 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 60 g de lait
- 140 g d'eau tiède
- 100 g d'eau
- 300 g d'épinards frais, à cuire (au rayon salades)
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de paprika
- 1 c. à café de quatre-épices
- 150 g d'oignon (1 moyen), coupé en quatre
- 350 g de filet de poulet, sans peau, détaillé en dés (1 cm)
- 40 g de raisins secs
- du sel
- du poivre moulu
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 751 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Empañadas
2h 15min
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35 min.
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Falafels
24h
Falafels
24h
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13 Std.
Croquettes de poisson à la thaïe
30 min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 godz. 30 min
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50 min
Ravioli vapeur au porc et au chou
1h 40min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 min
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1 Std. 50 Min