Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 200 g de mozzarella de bufflonne, coupée en morceaux
- farine à pain, type Manitoba pour fariner
- 250 g de fromage squacquerone
- 1 - 2 pincées de sel, et un peu pour la pizza
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 2 bouquets de roquette, hachés grossièrement
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 4376 kJ / 1046 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 54 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits sandwichs façon bretzel
2h 30min
Tarte aux sardines et aux olives
1h 30min
Tartine avocat-feta
25 min
Minibrochettes de thon parfumé, crudités et houmous
45min
Pizza à la marinara
1sa 35 dk
Pizza Frescolina
1h 40min
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1 godz.
Pizza quatre saisons
1sa 35 dk
Pizza romaine
1h 40min
Pizza épinard-feta
1sa 10 dk
Burger façon tartare
4h
Pizzas marinara
3h