Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 200 g de mozzarella de bufflonne, coupée en morceaux
- farine à pain, type Manitoba pour fariner
- 250 g de fromage squacquerone
- 1 - 2 pincées de sel, et un peu pour la pizza
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 2 bouquets de roquette, hachés grossièrement
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 4376 kJ / 1046 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 54 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Frescolina
1h 40 min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1 Std. 35 Min
Tarte au parmesan et légumes frais
1h 20 min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 min
Pains au zaatar
1h 55min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3 godz. 15 min
Pâtes à la norma
1 godz. 45 min
Pesto petits pois et ricotta
10 min
Tarte aux sardines et aux olives
1h 30 min
Roulés d'aubergine
35min
Pizza capricciosa
1h 40 min
Tartine de caviar d'aubergine aux figues et comté
45 min