Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 200 g de mozzarella de bufflonne, coupée en morceaux
- farine à pain, type Manitoba pour fariner
- 250 g de fromage squacquerone
- 1 - 2 pincées de sel, et un peu pour la pizza
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 2 bouquets de roquette, hachés grossièrement
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 4376 kJ / 1046 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 54 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Frescolina
1h 40 min
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1h 45min
Focaccia au brocoli-rave
2h 10min
Pizza quatre saisons
1h 35min
Bruschettas de pleurotes et poivron
30min
Pizza XXL
3h
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50p
Salade tiède de légumes, vinaigrette aux herbes
35p
Pizza capricciosa
1h 40 min
Gnocchi aux orties
1óra 15p
Hamburger végétarien
4 godz. 45 min
Pizza à la marinara
1h 35min