Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé semi-complet
- 50 g de beurre froid, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
La farce
- 500 g d'eau
- 500 g d'épinards frais
- 1 oignon, coupé en huit
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune (voir "Variante(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de pignons de pin
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 573 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1 godz.
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 godz. 20 min
Manaïches au zaatar
2 godz.
Falafels de fèves
1 godz.
Pizza aux blettes et au citron
25h 50min
Pains au zaatar
1 Std. 55 Min
Fatayers aux épinards
2 godz. 5 min
Rekakats libanais
45 min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1h 25min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Pastilla veggie
1 godz. 15 min