Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée vegan
- 65 g de sucre roux
- 130 g de margarine vegan (voir "Conseil(s)")
- 1 pincée de sel
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
La garniture
- 120 g de purée d'amande blanche
- 60 g de sirop d'érable
- 60 g d'huile de coco hydrogénée
- 1 c. à soupe d'extrait naturel de vanille
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2866.3 kJ / 687.5 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 48.5 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Cookies sans gluten aux noisettes
35 min
Moelleux au chocolat sans gluten
50min
Gaufres vegan à la purée de noisette
40min
Tiramisu vegan
12h 45min
Roulés pavot-cranberries
2 godz.
Triangles coco-amande
1h 15min
Chili sans viande
1h
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Tiramisu sans lactose
12 Std. 30 Min
Tarte au chocolat, pâte à la farine de sarrasin
3 Std. 40 Min
Biscuits granola sans gluten
1 Std. 25 Min
Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten
50min