Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'oignons nouveaux
- 30 g d'échalote
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 pomme, type Reinette, épluchée et coupée en dés (1 cm)
- 5 brins de thym frais, les feuilles seulement, lavées et essuyées
- 280 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt -
25
g de levure boulangère fraîche
of 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 500 g de farine à pain, type Manitoba
- 2 c. à café de sel et 2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Focaccia aux céréales
2 godz.
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Focaccia aux olives
2 godz.
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 25 min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Focaccia aux oignons
2h 15min
Focaccia au thym
3h
Fougasse au romarin
3h 25 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 godz. 15 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.