Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau, à température ambiante
-
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche - 200 g de farine à pain, type Manitoba
- 200 g de farine d'épeautre
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 450 g de salade de Trévise, coupée en lanières
- 2 - 3 pincées de sel
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de fromage taleggio, sans croûte et coupé en morceaux
- 10 - 15 noix décortiquées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 891 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux légumes et gorgonzola sans gluten
1h 10 min
Pain au levain biologique
5 Std. 5 Min
Burger au tofu
1 Std. 30 Min
Tarte aux épinards et citron confit
1h 20 min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain au levain
8h
Pizza aux 3 farines
1 Std. 35 Min
Pain aux châtaignes
3h 45min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Pains de seigle plat
1 Std. 30 Min
Pancakes au son d'avoine
12 Std.
Pain viking au sésame
3 Std. 10 Min