Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et 10 g pour huiler
- ½ - 1 gousse d'ail
-
350
g de fèves fraîches, égrenées
of 350 g de fèves surgelées - 300 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
-
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche
of 1 c. à soupe de levure boulangère sèche - 450 g de farine à pain, type Manitoba
La garniture
- 150 g de pecorino, en copeaux
- 50 g de parmesan, en copeaux
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 filet d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de pancetta, coupée en tranches très fines
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panisses
30 Min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 Std. 30 Min
Gnocchis poêlés aux herbes
1 godz. 20 min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia à l'oignon
3 godz. 15 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1sa 50 dk
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2 godz.
Focaccia aux oignons
2 godz. 15 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 godz. 50 min
Arancinis
3 godz.
Focaccia des Pouilles
1h 10min