Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'amandes émondées
- 40 g de sucre en poudre
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 dose de safran (optioneel)
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 500 g de restes de viande cuite, coupés en morceaux
- 1 c. à café de quatre-épices
- 6 œufs
- 8 feuilles de brick
- 40 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3089.2 kJ / 742.2 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 47.8 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 591.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Pissaladière classique
2小时
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1 Std.
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Acras de poulet
50 Min
Riz à la morue et aux moules
50 Min
Beignets coco sénégalais
1 Std. 15 Min
Riz espagnol aux fruits de mer
40 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Soupe harira
40 Min
Poulet yassa
12 Std.
Couscous d'agneau express
55 Min