Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 250 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
- 1 œuf
- 100 g d'eau
La garniture au fromage frais
- 500 g de fromage frais
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
La crème prise
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le montage
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour fariner
- 20 g d'huile d'olive, pour huiler
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912.8 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 29.7 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min
Flan de petits pois et sauce au fromage
45min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Brioches ourson
10h
Miniclafoutis d'aubergine, orge perlé et dip de courgette
12 godz.
Beignets tra-tra
2 godz. 35 min
Comme une envie de carbo
50min
Gâteau de biscuits à la vanille
4 godz. 30 min
Polenta au gorgonzola
25min
Soufflé de pommes de terre au cheddar
1h 45min
Aubergines farcies
1h 15min