Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 250 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
- 1 œuf
- 100 g d'eau
La garniture au fromage frais
- 500 g de fromage frais
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
La crème prise
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le montage
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour fariner
- 20 g d'huile d'olive, pour huiler
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912.8 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 29.7 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte de pommes de terre au cantal
1 Std. 30 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Quenelles nature, comté et épinards
45 Min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 min
Quiche aux deux fromages et ail confit
2 godz. 10 min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 Min
Soufflé au poivron et coulis assorti
2 godz.
Chantilly au clou de girofle
20 min
Polenta au gorgonzola
25 min
Scotch eggs
1 godz. 25 min
Pâtes fraîches jaunes
1h
Donuts
3 godz. 50 min