
Compatibele versies
Salade de bulots, pommes de terre, pesto de câpres et persil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 540 g d'eau
- 350 g de pommes de terre grenaille, lavées et non épluchées
- 100 g de câpres au vinaigre
- 24 bulots cuits
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 2 gousses d'ail
- le jus d'1/2 citron jaune
- 70 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1066 kJ / 255.8 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 581.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6 Std. 45 Min
Champignons à la grecque à la harissa
4h 40min
Avocat farci au crabe
40 Min
Blaff de légumes
35 Min
Bouillon de crevettes aux algues
45 phút
Bar à la portugaise
2h
Crabe farci aux herbes
1 Std. 20 Min
Croustillants d'araignée
2h
Maquereau mariné à la tomate, granola au cumin
3h 30min
Hareng mariné et radis roses
1 Std. 15 Min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1h 30 min
Pot-au-feu madrilène
2 Std. 20 Min