![Baeckeoffe revisité par Eric Guérin Baeckeoffe revisité par Eric Guérin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2942a377-8bc5-40cd-92db-aed8ef4882aa/Derivates/43368686-705e-432c-9ce6-c34c13ed249b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 340 g d'oignons (90 g coupés en deux et 250 g émincés)
- 20 g de beurre
- 1 piment oiseau frais, émincé
- 300 g de boudin noir sans la peau
- 1 c. à soupe d'huile de colza
- 300 g de pommes de terre, coupées en fines rondelles
- sel, à ajuster en fonction des goûts
- poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pommes bio, coupées en rondelles
- 300 g de patates douces, détaillées en cubes
- 300 g de cuisses de canard confites, désossées
- 800 g de cuisses de poulet, désossées et sans peau
- 700 g de cidre brut
- 1 c. à soupe de quatre-épices moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 branche de romarin frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3015 kJ / 721.3 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1685.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baeckeoffe aux poissons
1 Std. 45 Min
Choucroute de la mer
40 Min
Choucroute de la mer
35 min
Baba au rhum
3h
Jambalaya de poulet
40 Min
Couronne royale au camembert
2h 25 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Bourride
1 Std.
Christmas puddings
7 godz.
Poulet à la grecque avec orzo et feta
2 Std.
Babas au rhum et fruits rouges
4h
Koulibiac
1h 35 phút