Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus

Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus

4.4 14 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 20min
8 portions

Ingrediënten

  • 500 g de framboises fraîches
  • 125 g de sucre en poudre
  • ½ sachet d'agar-agar (2 g env.)
  • ½ pastèque de petite taille
  • 100 g d'eau
  • 2 c. à soupe de fleurs d'hibiscus séchées

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 6 mg
Eiwitten 2 g
Calorieën 559 kJ / 141 kcal
Vetten 1 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 32 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...