Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 265 g de farine de blé (15 g pour le plan de travail)
- 125 g d'eau froide
- 1 c. à café de sel
- 250 g de beurre, coupé en morceaux de 2 cm congelés 6h au préalable
La farce
- 20 g de feuilles de persil frais
- 100 g de crevettes cuites, décortiquées, coupées en quatre
- 50 g de lait
- 25 g de beurre
- ½ c. à café de ras el-hanout
- 3 pincées de sel
- 55 g de farine de blé (15 g pour le plan de travail)
- 1 œuf
- 80 g d'œufs de saumon
- 2 c. à café de zeste de citron jaune non traité
- 2 c. à soupe de jus de citron
- du poivre moulu
- 2 bars (700 g chacun), levés en 4 filets
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4642 kJ / 1112 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beignets de crevettes
35min
Bagel viande des Grisons, cresson et sauce moutarde à l'ancienne
2 godz. 20 min
Tourte saumon-oseille
1 Std. 15 Min
Accras de julienne
45min
Quimbolito (Gâteau vapeur au maïs)
45min
Saint-honoré citron-framboises
2 godz. 30 min
Sauce armoricaine
1j
Beurres composés
10 min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1 Std. 30 Min
Amok (Papillote de poisson)
1 Std. 30 Min
Tartelette fraise coco (vegan)
5h 30 min
Paris-brest aux fraises
1 godz. 45 min