Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les brioches
- 30 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 250 g de farine
- 1 pincée de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- beurre, pour les moules
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- 1 c. à soupe de lait, pour la dorure
La garniture
- 8 asperges vertes, coupées en fins tronçons
- 4 œufs
- 4 c. à soupe bombées de crème fraîche épaisse
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2825 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes de crabe et sucrine en salade
25min
Petits sandwichs façon bretzel
2h 30 min
Petites bouchées au chocolat et meringue
1h 35min
Soufflé épinards-jambon
35min
Rolls de mozzarella à l'ail et aux champignons
3 Std.
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35min
Minisoufflé au camembert
35min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1h 20min
Eclairs mimosa au jambon sec
1h 15 min
Blinis d'asperges, dip de jambon
30min
Dôme de carotte épicée au chèvre sur sablé parmesan
3u. 15min
Ravioles au poulet et au basilic
1h