Hiboux en fromage

Hiboux en fromage

3.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
6 portions

Ingrediënten

  • 30 g de minibretzels salés
  • 100 g de fromage à tartiner
  • 40 g de beurre doux
  • 2 c. à café de paprika doux en poudre
  • ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 200 g de camembert coupé en morceaux (2 cm)
  • 1 concombre coupé en rondelles (0,5 cm)
  • 1 carotte coupée en rondelles (0,5 cm) et en bâtonnets (1 mm x 3 cm)
  • 4 olives dénoyautées coupées en rondelles
  • 1 poivron rouge coupé en triangles (1 cm)
  • 12 pignons de pin

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 429.3 mg
Eiwitten 8.5 g
Calorieën 997.2 kJ / 238.3 kcal
Vetten 20.3 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 11.8 g
Koolhydraten 6.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...