Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 200 g de riz basmati
- 600 g d'eau
- 1 dose de safran en poudre
- 1 c. à café de paprika doux
- 100 g de tomates confites, coupées en dés
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 150 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 300 g de morue dessalée, coupée en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 125 g de chorizo doux, coupé en rondelles fines
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2287.3 kJ / 546.3 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1962 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55 min
Anneaux de calamar au vin rouge
1 Std.
Gratin de moules au curry
50min
Cassoulet de la mer
50min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1 godz. 5 min
Spaghetti aux fruits de mer express
1 Std. 10 Min
Pâtes à la tomate et aux calamars
30min
Pâtes aux moules et au safran
25 Min
Thon basquaise
30min
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Paëlla aux fruits de mer
1 godz. 5 min