Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 420 g de châtaignes cuites et pelées (en bocal, sous vide ou maison)
- 2 tranches épaisses de lard fumé, coupées en dés
- 2 brins de thym frais
- 50 g de beurre, coupé en dés
- 500 g de bouillon de volaille
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de farine de blé
- 2 œufs, battus
- 60 g de chapelure fine
- huile de friture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3228 kJ / 772 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 57 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaufre au cabillaud et crème fouettée citron vert - sésame
50 min
Sauce choron
20 min
Croquettes de céréales au beaufort
50 min
Ravioles végétales de moules, crémeux à l’ail d’Arleux
50 min
Paccheri farcis ricotta-épinards
50 min
Feuilletés à la poire et au gorgonzola
1h 15 min
Cheesecake à la brousse, carottes et jambon cru
3sa 15 dk
Cake aux figues, roquefort et jambon
1sa 20 dk
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Tarte sarrasin, fromage frais et saumon fumé
40 min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min