Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de parmesan, détaillé en cubes (3 cm)
- 500 g d'eau
- 500 g d'épinards frais, équeutés et hachés
- 3 c. à soupe de feuilles de persil frais
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de ricotta
- 5 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 10 g de beurre, pour le moule
- 400 g de pâte feuilletée (dont 1 pâton de 275 g et 1 de 125 g)
- Voeding
- per 1 parts
- Calorieën
- 2074 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30 min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Crêpes à la ricotta et aux épinards
1h 40min
Quiche verdurette à la ricotta
3h 10 min
Tourte aux blettes
13 Std.
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50 min
Frittata de pommes de terre au chou kale
1h 10min
Tartelettes aux blettes et aux crevettes
1 Std. 35 Min
Chicken pot pie (Tourte au poulet)
2h 45min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1 Std. 5 Min