Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de parmesan, détaillé en cubes (3 cm)
- 500 g d'eau
- 500 g d'épinards frais, équeutés et hachés
- 3 c. à soupe de feuilles de persil frais
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de ricotta
- 5 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 10 g de beurre, pour le moule
- 400 g de pâte feuilletée (dont 1 pâton de 275 g et 1 de 125 g)
- Voeding
- per 1 parts
- Calorieën
- 2074 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte aux blettes
13hod.
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1h 20min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 godz. 30 min
Tarte aux champignons et aux marrons
1 godz. 30 min
Feuilleté au merlu, fondue de poireau et girolles
1h 35min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1sa
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Feuilleté aux épinards, chèvre et lardons
1 godz. 45 min
Feuilleté de volaille aux pommes et champignons
1 godz. 30 min
Tarte aux blettes et ricotta
1 godz. 40 min
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1sa