Compatibele versies
Miniclafoutis d'aubergine, orge perlé et dip de courgette
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 75 g d'orge perlé
Le jour même
- ½ bouquet de basilic frais, équeuté (garder quelques feuilles pour la finition)
- 150 g de mozzarella, en morceaux
- 1 œuf
- 20 g de fécule de maïs
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de lait
- 500 g d'eau
- 400 g d'aubergines, détaillées en dés
- 365 g de courgettes, coupées en tronçons
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1526.3 kJ / 365.5 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 409 mg
Alternatieve recepten
Soufflé aux endives et parmesan
1h 20 min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50min
Tarte fraîche aux légumes d'été, brousse aux herbes
1h 10min
Omelette au poulet tandoori
40min
Aubergines farcies
1h 15 min
Courgettes farcies au canard
1 godz. 5 min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Flans vapeur aux épinards
40min
Tartelette courgette-brebis
50min
Mille-feuille de topinambour au quinoa
30min
Tarte automnale
1h 15 min
Crumble tomate-fenouil
1h 15 min