Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'amandes décortiquées
- 50 g de beurre
- 40 g de chapelure, et 2 c. à soupe pour la finition
- 80 g de fines herbes équeutées (persil, aneth, cerfeuil, ciboulette coupée en tronçons)
- sel
- poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 4 filets de truite, sans peau ni arêtes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1643 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35min
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1h
Thon au pesto rouge et purée d'artichauts
35min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Blancs de poulet vapeur saveur citron
1 Std. 15 Min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Lotte au beurre rouge
40min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min