Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'amandes décortiquées
- 50 g de beurre
- 40 g de chapelure, et 2 c. à soupe pour la finition
- 80 g de fines herbes équeutées (persil, aneth, cerfeuil, ciboulette coupée en tronçons)
- sel
- poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 4 filets de truite, sans peau ni arêtes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1643 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Cabillaud en herbes, purée orange-carotte
1 godz. 15 min
Le cabillaud à la crème d'érable
30 min
Dos de cabillaud et riz épinard-cresson
40 min
Canard aux amandes
40 min
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2 Std.
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1 godz.
Blinis d'asperges, dip de jambon
30 min
Flétan à la chinoise
30 min
Filets de limande en croûte de pistache, mijoté de légumes aux épices
45 min
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45 min
Poisson au crumble d'herbes
35 min
Risotto lotte et lard
50 min