Apparaten en accessoires
Pesto d'olive, chèvre et thym
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
345 g
Ingrediënten
-
120 g de crottins de Chavignol coupés en morceaux
-
60 g d'olives noires dénoyautés
-
1 gousse d'ail
-
15 g de feuilles de thym frais
-
150 g d'huile d'olive extra vierge
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 g
Natrium
7.5 mg
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
23 kJ /
5.6 kcal
Vetten
0.6 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Les pestos
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Tapenade
10 min
Tartinade pimentée de haricots rouges
10 min
Tapenade de tomates
5 min
Tapenade
10 min
Dip artichaut-mascarpone
15 min
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10 min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15 min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20 min
Houmous de châtaigne
10 min
Tapenades variées
10 min
Sablés parmesan, olives et romarin
1 godz.
Sablés au pesto et au parmesan
35 min