Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de farine de blé, et 10 g pour le plan de travail
- 100 g de beurre froid et coupé en morceaux
- ½ c. à soupe de thym frais
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau froide
La garniture
- 500 g d'eau
- 5 oignons de belle taille (650 g environ), pelés et coupés en deux dans le sens de la largeur
- 30 g de vinaigre de cidre
- 30 g de sucre
- 50 g de beurre, coupé en dés
- du sel
- du poivre moulu
- ½ c. à soupe de feuilles de thym frais
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1559 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin d'endives
1h 20min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Tatin d'aubergine
1h 5min
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min
Tarte aux champignons et aux marrons
1h 30min
Tourte de canard aux fruits épicés
1h 30min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15min
Houmous de châtaigne à l'orientale
10 dk
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1h