Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de farine de blé, et 10 g pour le plan de travail
- 100 g de beurre froid et coupé en morceaux
- ½ c. à soupe de thym frais
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau froide
La garniture
- 500 g d'eau
- 5 oignons de belle taille (650 g environ), pelés et coupés en deux dans le sens de la largeur
- 30 g de vinaigre de cidre
- 30 g de sucre
- 50 g de beurre, coupé en dés
- du sel
- du poivre moulu
- ½ c. à soupe de feuilles de thym frais
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1559 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1 Std. 25 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1ωρ.
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45min
Schiacciata aux oignons et à la sauge
3ωρ. 20 λεπτ.
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1ωρ.
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1ωρ. 20 λεπτ.
Champignons farcis au gorgonzola
55 min
Tatin d'échalotes au chèvre
1ωρ. 10 λεπτ.
Tarte betterave-chèvre frais
1h 15min
Tatin d'endives
1ωρ. 20 λεπτ.