Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de farine de blé, et 10 g pour le plan de travail
- 100 g de beurre froid et coupé en morceaux
- ½ c. à soupe de thym frais
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau froide
La garniture
- 500 g d'eau
- 5 oignons de belle taille (650 g environ), pelés et coupés en deux dans le sens de la largeur
- 30 g de vinaigre de cidre
- 30 g de sucre
- 50 g de beurre, coupé en dés
- du sel
- du poivre moulu
- ½ c. à soupe de feuilles de thym frais
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1559 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de champignons
30min
Cake épinard-ricotta
55min
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1h
Tatin d'endives
1 godz. 20 min
Paccheri farcis ricotta-épinards
50min
Tatin aux navets
1h 10min
Pesto menthe, amande et chèvre
15 Min
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1h
Tatin d'échalotes au chèvre
1h 10min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1h 45min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h