Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de farine de blé, et 10 g pour le plan de travail
- 100 g de beurre froid et coupé en morceaux
- ½ c. à soupe de thym frais
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau froide
La garniture
- 500 g d'eau
- 5 oignons de belle taille (650 g environ), pelés et coupés en deux dans le sens de la largeur
- 30 g de vinaigre de cidre
- 30 g de sucre
- 50 g de beurre, coupé en dés
- du sel
- du poivre moulu
- ½ c. à soupe de feuilles de thym frais
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1559 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Tatin d'endives
1h 20min
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1 godz.
Aubergines à la bonifacienne
2 godz.
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40min
Tarte de Savoie au chou
1 godz. 30 min
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1 godz.
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Tatin de poireau
55 min
Champignons farcis au gorgonzola
55 min
Pastilla veggie
1 godz. 15 min