Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de lait
- 8 g de levure boulangère sèche (1 sachet)
- 30 g de beurre, coupé en dés
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à soupe de graines de sésame
- 1 c. à soupe de graines de tournesol
La garniture
- 500 g d'eau
- 350 g d'asperges vertes, coupées en deux dans la longueur
- 220 g de ricotta
- 10 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe
- 6 brins de cerfeuil frais
- 1 c. à café bombée de curry en poudre
- du sel
- ½ botte de ciboulette fraîche et ciselée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2344 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche jambon, courgette, menthe, ricotta
1 Std. 15 Min
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45min
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1 Std. 10 Min
Tarte aux courgettes et tapenade
1 Std. 15 Min
Quiche aux asperges
1 Std. 15 Min
Tarte asperge-ricotta
1 Std. 25 Min
Risotto aux asperges
45min
Tarte froide aubergine, tomate et courgette
1 Std. 30 Min
Quiche légère aux légumes verts
1 Std. 30 Min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Risotto aux asperges
35min
Soufflé aux asperges
1 Std. 10 Min