Tarte fine aux asperges et à la ricotta

Tarte fine aux asperges et à la ricotta

3.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
4 parts

Ingrediënten

La pâte
  • 100 g de lait
  • 8 g de levure boulangère sèche (1 sachet)
  • 30 g de beurre coupé en dés
  • 250 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 1 œuf
  • ½ c. à café de sel
  • 1 c. à soupe de graines de sésame
  • 1 c. à soupe de graines de tournesol
La garniture
  • 500 g d'eau
  • 350 g d'asperges vertes coupées en deux dans la longueur
  • 220 g de ricotta
  • 10 g d'huile d'olive et 1 c. à soupe
  • 6 brins de cerfeuil frais
  • 1 c. à café bombée de curry en poudre
  • du sel
  • ½ botte de ciboulette fraîche et ciselée

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Eiwitten 19 g
Calorieën 2344 kJ / 561 kcal
Vetten 27 g
Koolhydraten 57 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...