Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe de feuilles de thym frais
- 1 c. à soupe de feuilles de persil frais
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, coupées en dés de 2 cm
- 250 g de petits pois frais, écossés
- 250 g d'asperges vertes, jeunes (1 douzaine env.)
- 75 g de lardons fumés
-
1
c. à soupe de farine de blé
of 1 c. à soupe de farine de sarrasin - du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe de chapelure
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1232 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
1 godz.
Pizza aux blettes et au citron
25h 50 min
Sauce tomate et oignons pour gratin de conchiglioni aux blettes
1sa 10 dk
Poireaux vinaigrette au miso
35 min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3u. 40min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1 godz.
Artichauts à la romaine
50 min
Burger aux légumes et à la mozzarella
3 godz. 20 min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20min
Asperges sauce romesco
45min
Asperges sauce à l'orange
55 min