Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oranges non traitées, jus et zeste
- 2 oranges non traitées
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 1 gousse d'ail
- 90 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 75 g de carotte (1), en rondelles
- 30 g de céleri branche (1), en rondelles
- 15 g de beurre
- 4 tranches de jarret de veau (800 g env.)
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 100 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de courgettes (4), en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2096 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Osso-buco aux agrumes
1h 20min
Poulet gingembre-citron
1h 5 min
NOVEMBRE - Osso-buco presque comme celui de ma maman - Eric Guérin
1 godz. 50 min
Bœuf à l'orange
1 godz. 25 min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 min
Curry de canard à l'ananas
30 min
Joues de porc au citron confit
1h 5 min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1 godz. 30 min
Lapin braisé au vin moelleux
55 min
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Tajine de veau à l'orange, gingembre et menthe
1h 15min