Compatibele versies
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les suprêmes de volaille
- 6 suprêmes de volaille, sans peau
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
Le sabayon estragon-Passion
- 250 g de jus de fruit de la Passion
- ½ bouquet d'estragon frais
- 4 jaunes d'œufs
- 60 g d'huile de pépins de raisin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2076 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 60 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Boulettes de bœuf au gingembre
45 min
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2 Std.
Chutney framboise et poivron
1 godz.
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2 Std.
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2 Std.
Sabayon au vouvray
15 min
Vichyssoise au haddock
45 min
Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle
20min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Sabayon aux raisins
15 min
Curry vert de cabillaud
50min