Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 2 c. à café de moutarde à l'ancienne
- 40 g de vinaigre balsamique
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 60 noix de pétoncle
- 1 mangue, coupée en cubes
- 80 g de beurre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 185.7 kJ / 44.4 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 59.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turbot au beurre d'orange et purée carotte-coco
55 min
Cheesecake déstructuré aux fraises
5 godz. 25 min
Minibrochettes de saumon, ananas et crevette
1h 35min
Salade de cabillaud, sauce à la mangue
35 min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20 min
Carpaccio de saumon, sorbet litchi au poivre sauvage
12 godz. 15 min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 Std. 45 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min