Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 2 c. à café de moutarde à l'ancienne
- 40 g de vinaigre balsamique
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 60 noix de pétoncle
- 1 mangue, coupée en cubes
- 80 g de beurre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 185.7 kJ / 44.4 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 59.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Tartare de dorade à la mangue
10 Min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35 Min
Choux au tarama
1 Std. 45 Min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 phút
Verrine de saint-jacques au chou chinois
15 min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30 phút
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 Std. 45 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min