Pickles de radis roses et noirs

Pickles de radis roses et noirs

4.3 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 bocaux

Ingrediënten

  • 250 g de vinaigre de framboise
  • 400 g d'eau
  • 10 g de gros sel
  • 150 g de sucre de canne
  • 1 c. à café de poivre 5 baies
  • 3 branches de thym frais
  • 200 g de radis roses (1 botte env.), sans les fanes et coupés en morceaux
  • 1 ½ radis noir épluchés et coupés en morceaux

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 bocal

Natrium 850.8 mg
Eiwitten 1.8 g
Calorieën 757.8 kJ / 179 kcal
Vetten 0.3 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 41.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...