Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de vinaigre de framboise
- 400 g d'eau
- 10 g de gros sel
- 150 g de sucre de canne
- 1 c. à café de poivre 5 baies
- 3 branches de thym frais
- 200 g de radis roses (1 botte env.), sans les fanes et coupés en morceaux
- 1 ½ radis noir, épluchés et coupés en morceaux
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 757.8 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 850.8 mg
Alternatieve recepten
Rémoulade de radis noir au yaourt
15min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Pesto aux fanes de carotte
10 min
Pesto à l'ail des ours
10 min
Tzatziki
3h 5 min
Tartinade pimentée de haricots rouges
10 min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15min
Rillettes de canard
2 godz. 30 min
Coleslaw
15min
Vin chaud alsacien de Noël
40 Min
Tartinade de radis noir
5 Min