Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour le moule
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 160 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 1 œuf
- 100 g lait
- 200 g farine de blé semi-complet
- 1 pincée de sel
- 5 g de levure chimique
- 300 g de pêches blanches, coupées en quatre
- 50 g de noisettes décortiquées, non émondées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1036.5 kJ / 245.6 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 176.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis abricot-romarin
55min
Cake aux poires très épicé
1h 10min
Cookies à l'orange confite
35min
Pains au lait fourrés aux abricots
2 godz. 15 min
Gâteau d’abricots à la ricotta
40 min
Cake aux abricots et au citron
55min
Cake pomme et cannelle
55min
Cake à la polenta au citron
1 Std. 15 Min
Cake moelleux coco-banane
1h 5min
Clafoutis aux pêches et gingembre frais
1h 10min
Gâteau aux framboises et aux noisettes
1h
Tarte aux figues, amandes et romarin
2 Std. 5 Min