Compatibele versies
Carpaccio de saumon, sorbet litchi au poivre sauvage
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sorbet au litchi (la veille)
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de poivre sauvage
- 100 g d'eau
- 300 g de litchis frais, épluchés et dénoyautés
- le jus d'un citron vert
Le carpaccio de saumon (le jour même)
- 350 g de saumon frais sans la peau
- 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 brins de coriandre fraîche, ciselés
- 20 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 897 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Tartare de dorade à la mangue
10 min
Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Minibrochettes de pétoncles au beurre d'orange
45 Min
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1 Std.
Carpaccio de saint-jacques
45 Min
Ceviche de poisson
30 Min
Tartare de bar
10 min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 Min
Ceviche de dorade
10 min
Tartare de thon et gaspacho
20 Min