Apparaten en accessoires
Pesto menthe, amande et chèvre
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
300 g
Ingrediënten
-
120 g de crottins de Chavignol coupés en morceaux
-
40 g d'amande émondée
-
1 gousse d'ail
-
40 g de menthe fraîche
-
100 g d'huile d'olive extra vierge
-
½ c. à café de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 g
Natrium
4.7 mg
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
20.8 kJ /
5 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Les pestos
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Houmous de carottes rôties
40min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2u. 15min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Pesto classique au basilic
10min
Houmous de carotte
25min
Sablés parmesan, olives et romarin
1u.
Houmous de courgette
10min
Tapenade
10min
Tapenades variées
10min