Compatibele versies
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 30 g d'huile d'olive
La garniture
- 2 oignons doux, coupés en quartiers (400 g env.)
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- 300 g de blettes (feuilles et un peu de côtes), hachées grossièrement
- 150 g de chorizo, coupé en tranches
- 120 g de lard, détaillée en dés (1-2 cm)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1043 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte aux blettes
13 Std.
Tatin aux navets
1h 10 min
Samoussa aux épinards
1h
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1h 10 min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 godz. 20 min
Focaccia aux fanes de navet
3h 15min
Falafels
24 godz.
Pizza aux blettes et au citron
25h 50min
Focaccia aux pois chiches
3 Std.
Croustillants aux épinards et roquefort
25 min.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 godz. 30 min