Compatibele versies
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 30 g d'huile d'olive
La garniture
- 2 oignons doux, coupés en quartiers (400 g env.)
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- 300 g de blettes (feuilles et un peu de côtes), hachées grossièrement
- 150 g de chorizo, coupé en tranches
- 120 g de lard, détaillée en dés (1-2 cm)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1043 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chapati
1h 10min
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Pizza aux blettes et au citron
25h 50min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Tourte aux blettes
13 Std.
Spanakopita aux épinards
1 godz. 15 min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 godz. 20 min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3 godz. 15 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Cannelloni aux blettes
1h 5 min
Fatayers aux épinards
1h 40min
Tielle sétoise
3 Std. 30 Min