Mug cake à la ricotta et aux myrtilles

Mug cake à la ricotta et aux myrtilles

2.8 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 tasses

Ingrediënten

  • le zeste d'½ citron jaune non traité sans la partie blanche
  • 80 g de sucre en poudre
  • 150 g de farine de blé
  • 2 œufs
  • 100 g de ricotta fraîche sans le petit lait
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 80 g de myrtilles fraîches
  • sucre glace maison (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 tasse

Eiwitten 10.3 g
Calorieën 1201 kJ / 287 kcal
Vetten 5.6 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 52.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...