
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g d'eau
- 15 de levure boulangère fraîche émiettée
- 350 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 500 g d'eau
- 150 g de petits pois frais écossés
- 100 g d'haricots verts extra-fins éboutés
- 200 g de fèves fraîches écossées
- 2 c. à soupe bombées de ricotta
- 1 botte de ciboulette fraîche ciselée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 486 kcal / 2042 kJ
- Eiwitten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
- Koolhydraten
- 75 g