Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g d'eau
- 15 de levure boulangère fraîche, émiettée
- 350 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 500 g d'eau
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 100 g d'haricots verts extra-fins, éboutés
- 200 g de fèves fraîches, écossées
- 2 c. à soupe bombées de ricotta
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2042 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 godz. 50 min
Fatayers aux épinards
1h 40min
Baguette viennoise au thé matcha
1 Std. 45 Min
Pizza aux légumes
1 godz. 30 min
Pizza aux légumes
2u. 5min
Quiche verdurette à la ricotta
3h 10min
Gratin de courgettes et d'artichauts à la scamorza
1h
Velouté de patate douce au coing
35 min
Tartelettes aux poires caramélisées
2h 15min
Taboulé au fonio
50 min
Tarte aux courgettes et tapenade
1h 15min
Pizza aux courgettes, chèvre et jambon de pays
1 Std. 45 Min