Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 170 g de farine de blé, type 55
- ½ c. à café de sel
- 10 g d'huile d'olive
Le jour même
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de feuilles de blette, nettoyées
- du sel
- du poivre moulu
- 1 boule de mozzarella, coupée en lamelles
-
100
g de pecorino
of 100 g de parmesan - le zeste d'un citron jaune, râpé finement
- Voeding
- per 1 La recette complète
- Calorieën
- 7600 kJ / 1813 kcal
- Eiwitten
- 80 g
- Koolhydraten
- 141 g
- Vetten
- 100 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes d'asperges au gruyère, dip de carotte cumin-sésame
1h 15 min
Pizzas marinara
3h
Pizza à la marinara
1 Std. 35 Min
Miniclafoutis d'aubergine, orge perlé et dip de courgette
12 Std.
Saumon mariné poivre et sel à la betterave
6h 15min
Velouté d'avocat et craquants au sarrasin
50 min
Fatayers aux épinards
1h 40min
Pizza aux légumes verts, herbes et ricotta
3h
Pizza au pesto, poire et gorgonzola
2h 35min
Tarte kasha, haricots verts et crème feta
2h 10 min
Bol complet aux légumes, quinoa et graines de lin
1h 10 min
Burger végétarien à la betterave
3h 25min