Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'eau
- 100 g de fonio
- 15 feuilles de menthe fraîche
- 10 feuilles de basilic frais
- ½ bouquet de persil frais
- 70 g d'oignons nouveaux
- 200 g de concombre, évidé et coupé en morceaux
- 200 g de tomates, coupées en quatre
- ½ c. à café de sel, et 3 pincées pour le fonio, à ajuster en fonction des goûts
- 2 - 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de jus de citron
- 30 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 385.3 kJ / 92.5 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de quinoa à la provençale
30 min
Rigatoni, fenouil, aubergine et sauce crémeuse
30 min
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Légumes racines et céréales mélangées
3hod. 15min
Cassoulet de haricots au pesto de noix
4 Std. 30 Min
Courgettes farcies aux herbes de Provence
1 Std. 10 Min
Tomates farcies à la kasha, à la feta et au basilic
55min
Assiette italienne
1 Std. 10 Min
Couscous de légumes au lapin
1h
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30 min
Salade de boulgour aux pois chiches
2 Std. 45 Min
Gratin de chou-fleur au kasha
1hod. 5min