Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'eau
- 100 g de fonio
- 15 feuilles de menthe fraîche
- 10 feuilles de basilic frais
- ½ bouquet de persil frais
- 70 g d'oignons nouveaux
- 200 g de concombre, évidé et coupé en morceaux
- 200 g de tomates, coupées en quatre
- ½ c. à café de sel, et 3 pincées pour le fonio, à ajuster en fonction des goûts
- 2 - 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de jus de citron
- 30 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 385.3 kJ / 92.5 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgettes farcies à l'orientale
55min
Salade de quinoa aux deux haricots
45 min
Salade de haricots blancs, tomates et menthe
30 min
Salade couscous, haricots verts, asperges et fenouil, sauce vinaigrette fromage blanc-cerfeuil
45 min
Taboulé au millet (sans gluten)
5h 25min
Salade d'orange au thé et à la rose
5h 30min
Smoothie bowl vert aux baies de goji
15min
Bol complet aux légumes, quinoa et graines de lin
1h 10min
Aumônière de crêpe poire-banane, sauce chocolat
1 godz.
Poke bowl mauve
3h
Salade de quinoa aux moules
30 min
Bruschettas multigraines et sauce tomate aux herbes
2hod. 50min