Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g de farine d'épeautre
of 200 g de farine semi-complète - 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive
- 580 g d'eau
- 1 botte d'oignons nouveaux de printemps
- 1 botte de radis non traitée
- 200 g de lait écrémé
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 3 œufs
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1450 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50min
Tiramisu vegan
12h 45min
Quiche aux courgettes et coriandre en filo
40min
Pizza aux blettes et au citron
25 Std. 50 Min
Strukli (Beignets au fromage)
1h
Cuisson de l'épeautre perlé
35min
Pizza aux légumes verts, herbes et ricotta
3 Std.
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1h
Focaccia au brocoli-rave
2h 10min
Haricots blancs à l'ail
50min
Velouté de carotte, gingembre, œuf mollet et carottes crues à l'huile d'olive
35min
Omelette aux herbes, chèvre frais et petits pois
40min