Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pour la pâte
- 200 g de farine de blé
- 6 c. à soupe d'eau
- 3 jaunes d'œufs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
Pour la farce
- 450 g de blancs de poireau, en rondelles
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
Pour le bouillon
- 100 g d'oignon, pelé et coupé en quatre
- 2 cm de gingembre frais, pelé et coupé en morceaux
- 150 g de carottes, en grosses rondelles
- 1500 g d'eau
- 2 poireaux, le vert seulement (100 g envrion)
- 50 g de fenouil, en morceaux
- du sel
- quelques herbes aromatiques fraîches, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1503 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2h
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1h 15min
Galettes de chou-fleur au cumin
35min
Pizza aux blettes et au citron
25u. 50min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1h 5min
Ravioli asperge-roquette
2h
Scotch eggs
1 Std. 25 Min
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1h
Gnocchis poêlés aux herbes
1h 20 min
Pâtes fraîches vertes
1h
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1h 30min