Paccheri farcis ricotta-épinards

Paccheri farcis ricotta-épinards

2.7 11 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

  • 80 g de parmesan en morceaux
  • 200 g d'épinards frais hachés grossièrement
  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à soupe de gros sel
  • quelques pignons de pin
  • 180 g de pâtes sèches type paccheri (grosses pâtes comme des demi-cannelloni)
  • 1 filet d'huile d'olive
  • 250 g de ricotta
  • du sel
  • du poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 17 g
Calorieën 1485 kJ / 355 kcal
Vetten 22 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...