Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, en morceaux
- 200 g d'épinards frais, hachés grossièrement
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- quelques pignons de pin
- 180 g de pâtes sèches, type paccheri (grosses pâtes comme des demi-cannelloni)
- 1 filet d'huile d'olive
- 250 g de ricotta
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1485 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1 godz. 10 min
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2 godz. 15 min
Samoussas végétariens
55min
Tartare de daurade et blinis
1 godz. 35 min
Pâtes à la norma
1h 45min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1 godz. 10 min
Conchiglioni farcis aux champignons
45 min
Lasagne roulées courgette-ricotta
45 min
Sucettes de chèvre à la mâche
1 Std. 25 Min
Burger aux légumes et à la mozzarella
3 godz. 20 min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 min
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4 Std.