Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, en morceaux
- 200 g d'épinards frais, hachés grossièrement
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- quelques pignons de pin
- 180 g de pâtes sèches, type paccheri (grosses pâtes comme des demi-cannelloni)
- 1 filet d'huile d'olive
- 250 g de ricotta
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1485 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35 min.
Houmous de petits pois et petits pains
3h 10min
Saumon en croûte au cresson
2u. 5min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Conchiglioni farcis aux champignons
45 min
Fatayers aux épinards
1h 40min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 min
Panzerotti aux poivrons
1 godz. 45 min
Tartelettes choco-framboises
55 min
Tartelette courgette-brebis
50 min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 min
Panzerotti à la romaine
1h 5min