Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de carotte, coupée en brunoise
- 100 g de petits pois frais
- 150 g de haricots verts, coupés en tronçons
- 60 g de navet, coupé en brunoise
- 160 g de pomme de terre, détaillée en dés
- 3 feuilles de menthe fraîche
- 3 brins de persil plat, frais
- 125 g de yaourt
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- le jus d'un demi-citron
- 1 pincée de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 314 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade d'hiver
35 min
Salade croquante de printemps
40 min
Jardinière de légumes
40 min
Salade de pomme de terre, olives, feta et herbes fraîches
1h
Salade César aux œufs et pommes de terre
40 min
Salade de sucrine et crudités, vinaigrette au yaourt
15 min
Salade de fruits
15 min
Salade de riz au thon et aux œufs
1h
Salade de cabillaud, tomate et céleri
1h 30min
Jardinière de légumes
40 min
Macédoine du jardin
30min
Jardinière de légumes, pesto de menthe
45min