Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 200 g de haricots blancs secs tarbais
Le jour même
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 2 feuilles de laurier frais
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 300 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2887 kJ / 690.8 kcal
- Eiwitten
- 56.3 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 13.8 g
- Natrium
- 749.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mijoté de haricots blancs au paprika, croûtons persillés
13 godz. 40 min
Sauté d'agneau aux légumes
45 min
Navarin aux petits légumes
1 godz.
Veau Marengo
55min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5 min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Blanquette de ris de veau
1h 50min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 godz.
Couscous de veau
1h 25min