Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 200 g de haricots blancs secs tarbais
Le jour même
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 2 feuilles de laurier frais
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 300 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2887 kJ / 690.8 kcal
- Eiwitten
- 56.3 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 13.8 g
- Natrium
- 749.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4 godz. 45 min
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1h 15min
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Poulet mesfioui
1h 20min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Couscous royal
1h 20min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Couscous à l'agneau et au poulet
1h 20min