Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de sucre en morceaux
- 125 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 30 g de beurre
- 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 jaunes d'œufs
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée sel
- 150 g de framboises fraîches, et 6 framboises pour la finition
- 2 kiwis (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1062.5 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 111.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20 Min
Verrine à l'abricot
1h 35min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Salade de gambas marinées aux agrumes, carpaccio de mangue
30 Min
Minitartelettes rhubarbe-framboise meringuées
2h
Bagatelle au champagne et aux fruits rouges
3u. 40min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1 Std.
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30min
Verrines de soupe, crème fouettée au zeste d’orange, crumble de pain grillé à l’ail
25 Min
Tiramisu aux framboises
3h 20min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min