Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les œufs
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
Les nids de Pâques et les oreilles de lapin
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive
- 120 g d'eau
- ½ c. à café de sel
La salade d'œufs
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 20 g d'échalote
- 30 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 10 g de moutarde
- 10 g de mayonnaise
- 10 g de vinaigre
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café de sel
- ciboulette fraîche, pour la finition (optioneel)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 591.3 kJ / 141.3 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 143.8 mg
Alternatieve recepten
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12 Std.
Torsades au comté et graines de sésame
1h 15min
Cheesecake aux radis
3h 35min
Minimuffins de butternut au comté
30min
Donuts poireau et chorizo
50min
Cannelés au thon
40min
Nids de Pâques meringués
3h 20min
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25min
Crousti chocolat et crème à la réglisse
1h 35min
Palmiers feuilletés au fromage
1h 45min
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2h 35min
Baeckeoffe aux poissons
1h 45min