Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de beurre, coupé en morceaux, dont 150 g préalablement congelé
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 400 g de poireaux, coupés en tronçons d'1 cm
- 40 g de vin blanc sec
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 300 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2479.5 kJ / 591.8 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 42.5 g
- Verzadigd vet
- 26.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 422.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes de poulet aux pommes de terre
2h 10min
Quiche aux fruits de mer
1h 15min
Quiche de pommes de terre, andouille et poireaux
1h 30 min
Calamars sous-vide
4h 15 min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3h
Pintade farcie avec Betty
2h
Quiche aux crevettes et tomates
1h 10 min
Pâte feuilletée express au curry
1 godz.
Chausson nîmois
2h
Marinades pour poisson - inspiration provençale
5 min
Salade de pommes de terre aux légumes fermentés
93h
Lasagne de poireau aux moules
1h 10 min