Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de beurre, coupé en morceaux, dont 150 g préalablement congelé
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 400 g de poireaux, coupés en tronçons d'1 cm
- 40 g de vin blanc sec
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 300 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2479.5 kJ / 591.8 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 42.5 g
- Verzadigd vet
- 26.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 422.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelette fruits rouges, crème mascarpone-coco
1 Std. 25 Min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1h 5min
Tarte au thon à la tomate
1 Std. 30 Min
Nougat glacé aux pistaches
13h
Gâteau roulé au café
2 Std. 30 Min
Calamars sous-vide
4h 15min
Tartelettes aux crabes et crevettes
1h 10 min
Salade de couscous, crevettes, pickles et sauce au citron vert
45min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1h 45min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30 min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2h
Quiche lorraine individuelle
2h